>

De werkwijze van AA360 - - AA360 - De kracht van de verbeelding


AA360 - DE KRACHT VAN DE VERBEELDING
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Werkwijze

Tegenwoordig is niets minder waar. Zoekmachines vinden niet alleen tekst maar ook foto’s en film, een geweldige kans om in samenwerking met Google én onze geavanceerde Pro2 3D-VR techniek een goed virtueel beeld van uw bedrijf te geven.
AA360 maakt het mogelijk dat (potentiële) klanten, cliënten of gasten vanuit huis uw bedrijf 24x7 virtueel kunnen bezoeken om de sfeer van uw bedrijf te proeven en te beleven.

Voorafgaand aan het maken van een PRO2 3D-VR tour wordt met u een afspraak gemaakt.
U krijgt van ons tips om de opnames vlot te laten verlopen. Denk daarbij aan:
  • Wat u met de PRO2 3D-VR tour aan uw gasten/cliënten wilt vertellen en wat u vooral niet in beeld wilt laten zien.
  • Dat tijdens de scanopnames items niet meer verplaatst of opgeruimd kunnen worden.
  • Dat het aan te bevelen is dat er geen of zo min mogelijk mensen in de te scannen ruimte aanwezig zijn.

Met onze geavanceerde camera worden de scanopnames in en/of buiten het pand gemaakt. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf neemt dit één tot enkele uren in beslag.

Van de scanopnames, wordt door middel van kunstmatige intelligentie, een virtuele en/of interactieve tour geproduceerd en eventuele toepassingen worden aan de ruimte toegevoegd. Na de verwerking is het materiaal omgetoverd tot een realistische en visuele weergave die te bekijken is op verschillende apparaten, zoals een PC, tablet en smartphone.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de virtuele tour te bekijken met een speciale virtual reality bril. Met deze bril is het alsof u zich werkelijk in de ruimte begeeft wat een geweldige unieke ervaring oplevert.

Na de scanopnames ontvangt u binnen 3 werkdagen van ons een e-mail met een link die u op bijvoorbeeld social media kunt delen. Naast de link ontvangt u een code, hiermee kunt u de PRO2 3D-VR tour op uw eigen website plaatsen.
De PRO2 3D VR tour is incl. 1 jaar hosting.

U kunt uw PRO2 3D-VR tour geheel naar keuze door ons laten uitbreiden door:
©2018 - AA360
Powered by Matterport
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu